Συνδυάζουμε τη τεχνική με τη χρήση αναγνωρισμένων μελανιών νερού της κορυφαίας εταιρίας Magna Colours και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις για να εκτυπώσουμε δυνατά χρώματα ιδανικά για βαμβακερά ρούχα & transfer prints.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ

- KYVOS Incorporation mainly utilizes the technique
of silk screen printing, one of the oldest methods
of imprinting, which in combination with the
modern technological equipment of our laboratory, enables us
to print with quality and durability
on different materials (fabric, paper, wood, wall, glass, metal, plastic).

We combine this technique with the use of recognized Magna Colours and all the necessary specifications and certifications to print bright colors that are ideal for cotton garments and transfer prints. We also use Plastisol inks from Wilflex that provide the ideal result for more difficult and demanding fabrics, transfer prints, and caps.

Our love for the screen printing technique and the
realization of the need to contribute to the collective development of a professional community that deals with this technique in the country were
our common elements with the 6Roads artistic studio, 6Roads with which we started a collaboration in the summer of 2020.

Referring to portofolio you και στην ιστοσελίδα 6roads.com can get in touch with with the aesthetics and philosophy of our work as well as discover the possibilities of screen printing as a form of applied art.

Contact

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Το αυτοκόλλητο είναι μια συχνή ανάγκη πολλών επαγγελματικών χώρων καθώς είναι πολλαπλές οι δυνατότητες εφαρμογής του με άμεσο το επικοινωνιακό αποτέλεσμα. 

Πέραν της γραφιστικής δημιουργίας, εκτυπώνουμε το έντυπο που χρειάζεστε σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε και με πολλές επιλογές στην ποιότητα του χαρτιού.

Στην KYVOS Inc εκτυπώνουμε:

 • απλά αυτοκόλλητα
 • υψηλής αντοχής για μηχανήματα, πινακίδες εξωτερικούς χώρους με εγγύηση
  5 years
 • UV με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στην έκθεση του υλικού σε καιρικά φαινόμενα
  (διάφανες ή ματ επιφάνειες)
 • Για επιφάνειες plexiglass ως πινακίδες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ή για διακοσμητική ή διαφημιστική χρήση.
 • Διαφημιστικά έντυπα
 • Καταλόγους εστίασης
 • Πολυσέλιδα έντυπα
 • Αφίσες
Contact

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Η δημιουργία αυτοκόλλητου είναι μια συχνή ανάγκη πολλών επαγγελματικών χώρων καθώς είναι πολλαπλές οι δυνατότητες εφαρμογής και πολύ δυνατό και άμεσο το επικοινωνιακό αποτέλεσμα.

Στην KYVOS Inc εκτυπώνουμε σε ποικίλες διαστάσεις αυτοκόλλητα:

 • απλά (sticker)
 • υψηλής αντοχής για μηχανήματα, πινακίδες εξωτερικούς χώρους με εγγύηση
  5 years
 • UV με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στην έκθεση του υλικού σε καιρικά φαινόμενα
  (διάφανες ή ματ επιφάνειες)
 • Για επιφάνειες plexiglass ως πινακίδες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ή για διακοσμητική ή διαφημιστική χρήση.
Contact

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ

Σχεδίαση Λογοτύπου
Το λογότυπο είναι η γραφιστική αποτύπωση ενός συμβόλου που αντιπροσωπεύει και διαφοροποιεί ένα οργανισμό (επιχείρηση, ομάδα, έργο κ.α.) σε σχέση με άλλους παρόμοιους και να τον κάνει αναγνωρίσιμο στο κοινό, σηματοδοτώντας μια ενιαία ταυτότητα.
Είναι το Α και στο Ω της εικόνας καθώς είναι ένα στοιχείο που προσδίδει αισθητική και παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας για αυτό και η KYVOS Inc. δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρωτότυπη ιδέα και τον σχεδιασμό.

Σχεδίαση Εντύπου και Επαγγελματικής Κάρτας
- KYVOS Inc. ακολουθεί μια διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας που βασίζετε στη συνέργεια των ανθρώπων που δημιούργησαν και οραματίστηκαν τον οργανισμό με την ομάδα των συνεργατών μας. Οι νέοι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας, δίνουν μορφή, εμπλουτίζουν και εξελίσσουν τις ιδέες σας ακολουθώντας τις σύγχρονες αντιλήψεις για την εικόνα και την επικοινωνία με όλα τα στοιχεία που πλαισιώνουν που το Branding. Ανακαλύπτουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε οργανισμού και ολοκληρώνουμε τη ιδέα με προτάσεις πάνω στη ιδιαίτερη φύση του.

Contact

Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο είναι αυτό που βασίζεται στη μοναδικότητα του οργανισμού που εκπροσωπεί, καταφέρνει να εκφράζει την φιλοσοφία του και ταυτόχρονα προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται με αμεσότητα και πρωτοτυπία.

Together we create
your own
UNIQUE story!