Συνδυάζουμε τη τεχνική με τη χρήση αναγνωρισμένων μελανιών νερού της κορυφαίας εταιρίας Magna Colours και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις για να εκτυπώσουμε δυνατά χρώματα ιδανικά για βαμβακερά ρούχα & transfer prints.

ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑΣ

Η KYVOS Incorporate αξιοποιεί κατά κύριο λόγο την τεχνική
της μεταξοτυπίας μία από τις αρχαιότερες μεθόδους
αποτύπωσης που σε συνδυασμό με τον σύγχρονο
τεχνολογικό εξοπλισμό του εργαστηρίου μας, μας δίνει τη
δυνατότητα να τυπώνουμε με ποιότητα και διάρκεια πάνω
σε διαφορετικά υλικά (ύφασμα, χαρτί, τοίχο, γυαλί).

Συνδυάζουμε τη τεχνική με τη χρήση αναγνωρισμένων μελανιών νερού της κορυφαίας εταιρίας Magna Colours και όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές και πιστοποιήσεις για να εκτυπώσουμε δυνατά χρώματα ιδανικά για βαμβακερά ρούχα & transfer prints. Επίσης χρησιμοποιούμε μελάνια Plastisol από την κορυφαία στον χώρο Wilflex που παρέχουν το ιδανικό αποτέλεσμα σε πιο δύσκολα και απαιτητικά υφάσματα, transfer εκτυπώσεις, καπέλα κοκ.

Η αγάπη μας για τη τεχνική της μεταξοτυπίας και η
συνειδητοποίηση της ανάγκης να συμβάλουμε στην συλλογική ανάπτυξη μιας επαγγελματικής κοινότητας που ασχολείται με αυτή τη τεχνική στη χώρα, ήταν και
τα κοινά μας στοιχεία με το καλλιτεχνικό εργαστήρι 6Roads με το οποίο ξεκινήσαμε μια πορεία συνέργειας από το καλοκαίρι του 2020.

Ανατρέχοντας στο portofolio μας και στην ιστοσελίδα 6roads.com μπορείτε να έρθετε σε επαφή με την αισθητική και τη φιλοσοφία της δουλειάς μας καθώς και ανακαλύψετε τις δυνατότητες της μεταξοτυπίας ως μία μορφή εφαρμοσμένης τέχνης.

επικοινωνια

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Το αυτοκόλλητο είναι μια συχνή ανάγκη πολλών επαγγελματικών χώρων καθώς είναι πολλαπλές οι δυνατότητες εφαρμογής του με άμεσο το επικοινωνιακό αποτέλεσμα. 

Πέραν της γραφιστικής δημιουργίας, εκτυπώνουμε το έντυπο που χρειάζεστε σε όποιο μέγεθος επιθυμείτε και με πολλές επιλογές στην ποιότητα του χαρτιού.

Στην KYVOS Inc εκτυπώνουμε:

 • απλά αυτοκόλλητα
 • υψηλής αντοχής για μηχανήματα, πινακίδες εξωτερικούς χώρους με εγγύηση
  5 ετών
 • UV με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στην έκθεση του υλικού σε καιρικά φαινόμενα
  (διάφανες ή ματ επιφάνειες)
 • Για επιφάνειες plexiglass ως πινακίδες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ή για διακοσμητική ή διαφημιστική χρήση.
 • Διαφημιστικά έντυπα
 • Καταλόγους εστίασης
 • Πολυσέλιδα έντυπα
 • Αφίσες
επικοινωνια

ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Η δημιουργία αυτοκόλλητου είναι μια συχνή ανάγκη πολλών επαγγελματικών χώρων καθώς είναι πολλαπλές οι δυνατότητες εφαρμογής και πολύ δυνατό και άμεσο το επικοινωνιακό αποτέλεσμα.

Στην KYVOS Inc εκτυπώνουμε σε ποικίλες διαστάσεις αυτοκόλλητα:

 • απλά (sticker)
 • υψηλής αντοχής για μηχανήματα, πινακίδες εξωτερικούς χώρους με εγγύηση
  5 ετών
 • UV με ιδιαίτερη ανθεκτικότητα στην έκθεση του υλικού σε καιρικά φαινόμενα
  (διάφανες ή ματ επιφάνειες)
 • Για επιφάνειες plexiglass ως πινακίδες εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου ή για διακοσμητική ή διαφημιστική χρήση.
επικοινωνια

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗΣ

Σχεδίαση Λογοτύπου
Το λογότυπο είναι η γραφιστική αποτύπωση ενός συμβόλου που αντιπροσωπεύει και διαφοροποιεί ένα οργανισμό (επιχείρηση, ομάδα, έργο κ.α.) σε σχέση με άλλους παρόμοιους και να τον κάνει αναγνωρίσιμο στο κοινό, σηματοδοτώντας μια ενιαία ταυτότητα.
Είναι το Α και στο Ω της εικόνας καθώς είναι ένα στοιχείο που προσδίδει αισθητική και παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας για αυτό και η KYVOS Inc. δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρωτότυπη ιδέα και τον σχεδιασμό.

Σχεδίαση Εντύπου και Επαγγελματικής Κάρτας
Η KYVOS Inc. ακολουθεί μια διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας που βασίζετε στη συνέργεια των ανθρώπων που δημιούργησαν και οραματίστηκαν τον οργανισμό με την ομάδα των συνεργατών μας. Οι νέοι και καταρτισμένοι συνεργάτες μας, δίνουν μορφή, εμπλουτίζουν και εξελίσσουν τις ιδέες σας ακολουθώντας τις σύγχρονες αντιλήψεις για την εικόνα και την επικοινωνία με όλα τα στοιχεία που πλαισιώνουν που το Branding. Ανακαλύπτουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε οργανισμού και ολοκληρώνουμε τη ιδέα με προτάσεις πάνω στη ιδιαίτερη φύση του.

επικοινωνια

Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο είναι αυτό που βασίζεται στη μοναδικότητα του οργανισμού που εκπροσωπεί, καταφέρνει να εκφράζει την φιλοσοφία του και ταυτόχρονα προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται με αμεσότητα και πρωτοτυπία.

Μαζί δημιουργούμε
την δική σας
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστορία!