ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία KYVOS Incorporate είναι ένας χώρος δημιουργίας με βασικό αντικείμενο τις εκτυπώσεις που δραστηριοποιείτε σε όλη την Ελλάδα με έδρα την Λάρισα και στόχο να συμβάλει δυναμικά στον σχεδιασμό επικοινωνίας επιχειρήσεων, οργανισμών και brands.

ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ

Έχουμε δημιουργήσει μια δραστήρια ομάδα συνεργατών και ένα από τα πιο σύγχρονα εργαστήρια της χώρας που αποτελείτε από επαγγελματίες με σύγχρονες και πρωτότυπες μεθόδους και ιδέες ενώ ταυτόχρονα εξελίσσουμε διαρκώς τον εξοπλισμό και τις τεχνικές μας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η KYVOS Inc. αξιοποιεί κατά κύριο λόγο την τεχνική της μεταξοτυπίας μία από τις αρχαιότερες μεθόδους αποτύπωσης που σε συνδυασμό με τον σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό του εργαστηρίου μας, μας δίνει τη δυνατότητα να τυπώνουμε με ποιότητα και διάρκεια πάνω σε διαφορετικά υλικά (ύφασμα, χαρτί, ξύλο, τοίχο, γυαλί, μέταλλο, πλαστικό).

Δημιουργούμε και σχεδιάζουμε προτάσεις για κάθε επιχείρηση μέσα από την δημιουργία πρωτότυπων προωθητικών προϊόντων (Καθημερινή ένδυση, T-shirt, ρούχα εργασίας, skateboards κ.α.) με σκοπό την επικοινωνία και διαφήμιση της επιχείρησης, την κάλυψη αναγκών όπως η ένδυση, η προστασία και η ανάδειξη της ιδιαίτερης ταυτότητας της. Η χρήση οικολογικών χρωμάτων μεγάλης αντοχής είναι ένα από τους λόγους που μας επιλέγουν οι πιο απαιτητικοί επαγγελματίες.

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

Απευθυνόμαστε σε όλα τα τεχνικά επαγγέλματα, σε εταιρίες εστίασης και τουρισμού, χώρους πολιτισμού, καλλιτεχνικά ή αθλητικά σχήματα, συλλόγους, ή δημιουργούς ενδυμάτων.

Ταυτόχρονα δημιουργήσαμε και εξελίσσουμε την δική μας συλλογή σχεδίων που θα βρείτε στη πλατφόρμα montay.gr. προκειμένου να αναπτύξουμε ένα δίκτυο με νέους σχεδιαστές αλλά και να επικοινωνήσουμε με  νεανικό κοινό που αγαπά να ντύνεται με ξεχωριστές ιδέες.

Μαζί δημιουργούμε
την δική σας
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ιστορία!

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ

Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στις εφαρμοσμένες τέχνες και εκτυπώσεις μεταξοτυπίας που σε συνεργασία με το τμήμα πωλήσεων συνεργαζόμαστε για να υλοποιήσουμε κάθε έργο.

Θοδωρης αναπλιωτησ
commercial - marketing Director

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΣΤΑΚΑ
Graphic Designer - Screen printer

ΑΝΤΩΝΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ
creative director

ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ
Graphic Designer - Screen printer

Κώστας Μπακαλέξης
Graphic Designer - Screen printer

ΒΑΣΩ ΜΠΑΡΚΑ
intership - graphic designer

ΒΑΣΩ ΣΤΑΘΗ
graphic DESIGNER

Σας δίνουμε την λύση που χρειάζεστε! 

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ